WIJ WENSEN IEDEREEN FIJNE KERSTDAGEN EN EEN LIEFDEVOL 2018!

Het is deze tijd heel rustig in de Valkeniershof.....

300_n292_thumb_300_n292_thumb_300_n292_thumb_300_n292_thumb_300_img_8542_uil_op_bord_valkeniershof_aangepast_1_1_1_1.jpg

 

.....de roofvogels, de uilen, de honden ...en ik... doen het dan even wat rustiger aan....

Komt ook door de tijd van het jaar, de houtkachel brandt nu zo lekker, zo fijn om daarbij te zitten met een boek of blad, het duurt 's morgens wat langer voor het licht is en 's avonds is het al heel vroeg donker. Hele korte dagen die om zijn voor ik er erg in heb en vaak ook nog eens slecht weer. Wij gaan met het weer en het daglicht mee, doen het dus noodgedwongen wat rustiger aan. En ik kan zeggen dat dat heel fijn is!

Zeker voor mij, ik tank in deze tijd van het jaar bij om er weer vol tegenaan te gaan straks.....als de dagen weer langer worden. en we daardoor meer buiten zijn begint de energie weer te stromen en ben ik weer meer buiten dan binnen.

 

300_img_8601_steenuil_op_tak_sneeeuw.jpg

 

Tot die tijd ben ik, zijn wij, bezig met nieuwe plannen, bestaande activteiten inplannen, de nieuwe agenda komt binnenkort op de website, hier en daar wat veranderen, in huis, bij de vogels en in het Jagthuys....jaja, de nieuwe (oude) kroonluchters hangen op....zo mooi!

Ik hoop in het nieuwe jaar weer veel mensen en natuurlijk vele kinderen blij te kunnen maken met onze roofvogels en uilen in de vrije vlucht, iets te laten zien waar ze van kunnen genieten en wat ze niet snel vergeten....dat is wat ik altijd hoor van mensen die hier geweest zijn voor een activiteit met de vogels.

Wij wensen iedereen een mooi uiteinde, een goed begin van het nieuwe jaar en misschien tot ziens in 2018!