GROEPSBEZOEKEN: INFORMATIEF EN INTERACTIEF

Wat denkt u van een feestje in het weidse polderlandschap, rust en ruimte om u heen, een groene omgeving, met familie, vrienden of collega's, in ieder geval mensen om u heen die u graag ziet en.........prachtige roofvogels en uilen die ook nog eens los vliegen en bij u of iemand anders op de handschoen geroepen kunnen worden.

300_valkeniershof_30_juni_2013_174.jpg

Wij ontvangen groepen in de Valkeniershof voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest, een familiefeest, een verjaardagsfeest, een jubileum of voor wat er ook maar te vieren valt......of zonder dat er iets te vieren valt....dat kan ook!

300_valkeniershof_30_juni_2013_163.jpg

U kunt een afspraak maken om met een groep mensen een interactieve roofvogeldemonstratie of workshop mee te maken. U krijgt allerlei leuke informatie over de roofvogels en uilen, het trainen en werken met deze vogels, valkerij, het voedsel van de vogels en de link naar de natuur die er altijd is. Er wordt gevlogen met de vogels waarbij de gasten betrokken worden of kunnen helpen en er kan en mag gefotografeerd worden. 

300_valkeniershof_30_juni_2013_33.jpg

Natuurlijk kan er voor koffie/thee of fris gezorgd worden met iets lekkers en een BBQ of buffet is te regelen met een cateraar, bij slecht weer kunnen we schuilen in het Jagthuys.

Wilt u er nog iets aan toevoegen of het helemaal anders......met of zonder vogels.....alles is bespreekbaar.

Kosten afhankelijk van de tijdsduur en het aantal personen. Bel of mail voor meer informatie.

Telefoon 06 55 90 47 49 of info@valkeniershof.nl

300_valkeniershof_30_juni_2013_200.jpg