TALITHA VIERDE MET HAAR VRIENDINNEN HAAR VERJAARDAG BIJ ONS...

en ze genoten... ik ook!

 

300_talitha_feestje_nikki.jpg

Het was weer een heel geslaagd kinderfeestje zaterdagmiddag van Talitha en haar vriendinnen. Eerst kennis maken met Nikki, de kleinste...

300_talitha_met_biko.jpg

Daarna met een aantal van onze andere roofvogels en uilen en ze hebben zelf met de vogels gevlogen! En natuurlijk zijn daar hele mooie foto's van gemaakt, die meiden waren echt dapper! 

300_talitha_met_remy.jpg

Met een woestijnbuizerd over je vriendinnen vliegen...hoe leuk is dat! De vriendinnen hebben ook deze roofvogel naar de handschoen laten vliegen!

300_talitha_met_chuck.jpg

Zo'n grote oehoe is lekker warm, heel vriendelijk en zwaar!

Na het vliegen en foto's maken lekker opwarmen bij de houtkachel, iets drinken en iets eten om vervolgens aan de braakballen te beginnen... uitpluizen! Dat is spannend, leuk en niet vies... er zitten botjes en schedeltjes in van muizen en je kunt daar aan zien welke muisjes en hoeveel ze er gegeten hebben. Goed handen wassen erna en klaar. Botjes mogen mee naar huis en daar zijn niet alle mama's blij mee denk ik.... 

300_talitha_braakballen_pluizen.jpg

De middag was weer zo om, wat is dat toch?

Met de houtkachel aan was het zo gezellig dat ze nog lang niet naar huis wilden aan het eind van de middag! Sorry meiden, de tijd gaat hier veel te snel!

300_talitha_jarig_gastenboek.jpg

En dit vind ik dan in het gastenboek als ze weer terug naar huis zijn..... wij, de vogels en ik kregen een 10!

Nooit gehad op school, dus super blij mee nu! Dank je wel meiden!